10 BARS PARTICIPARAN EN UNA NOVA EDICIÓ DE «DESTAPA’T» EN FAURA

0
849

L’edició XII de la Ruta de la Tapa de Faura se celebrarà del 25 al 27 d’abril i entre l’1 i el 3 de juny

Un total de 10 bars i restaurants del poble podran recórrer els consumidors que vulguen provar durant dos caps de setmana els originals mossos en miniatura que s’ofereixen dins de «Destapa’t», la Ruta de la Tapa de Faura. En aquesta dotzena edició els participants seran: la pizzeria Al’Dente, el bar l’Avinguda, La Canaleta, el Musical, la tasca Na-Que, La Rodana, Sé lo que comisteis, Va por ustedes, El Cantellet i La Vidrieria. Tots ells oferiran entre el 25 i 27 de maig i entre l’1 i el 3 de juny, una tapa i quint de cervesa, copa de vi, refresc o aigua per 2,50 euros.

Com ja és habitual, els consumidors podran sol•licitar en cada bar participant la Rutapa, el document que els permetrà votar a la “Millor tapa” i a la “Tapa més original”. Però únicament podran fer efectiu el seu vot si proven, com a mínim, huit tapes i aconsegueixen huit segells. Cadascun d’ells d’un establiment diferent. Després, només hauran de dipositar la Rutapa en alguna de les urnes habilitades en cada establiment participant amb la seua votació.
En aquesta ocasió, l’Ajuntament sortejarà entre els consumidors que participen en Destapa’t dos sopars per a dues persones en els bars guanyadors.

 

Per la seua banda, l’empresa Quattre Internet oferirà quatre xecs de descompte de 20 euros cadascun. Sagunto Distribución i Cervesa San Miguel sortejaran tres packs d’experiències, Wonderbox, i habilitaran un trenet que circularà pels locals de la Ruta de la Tapa els dies 25 de maig i de 2 de juny, el que facilitarà que els consumidors visiten diversos locals participants. Per últim, Consum aportarà quatre xecs per valor de 20 euros.

21 de maig de 2018

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here