A SANT PELEGRÍ DE QUART, EL CORONAVIRUS LI HA FET SER VIRTUAL

0
1322

Ha arribat la setmana cultural de Quart 2020 i, per a iniciar-la, què millor que celebrar el dia de Sant Pelegrí. L’any anterior, molt va haver de treballar per a atendre a feligresos, firaires i comensals de la caldera beneïda; no va poder descansar durant tot el dia. Intuïció tinc que ja sabia alguna cosa del coronavirus que ens arribaria, ha continuat treballant perquè no pare la celebració de la festa i se celebrarà virtual. Les noves tecnologies ja les utilitzen fins els sants i tot, però, que no s’acostume, l’any vinent, la caldera l’ha d’omplir.

Així va ser el dia de Sant Pelegrí en l’any 2019: l’església, magestuosa, plena a vessar, amb coques, prims, tot beneït. La Trobada de Boixeteres, més de 250 participants de moltes localitats diferents, Port de Sagunt, La Vall d’Uixó,… Fira Medieval, amb productes elaborats artesanalment i de reciclatge. Per a finalitzar, les calderes, 12 havien, més de 240 racions, la cua semblava que donava la volta al poble, sempre amb gent.

Per a rematar, festa al carrer amb música. La pluja es va fer present, però el cos no podia parar i continuava ballant.

A continuació reportatge de fotos i vídeo.

Si li ha interessat aquesta informació, pot unir-se al canal de Telegram i rebrà totes les notícies que publiquem per a la Vall de Segó. Seguisca’ns en: Ràdio Vall de Segó – Telegram

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí