ALMENARA ACOLLIRÀ EL CONCERT “LA NOSTRA LLENGUA, LA NOSTRA MÚSICA”

0
301

Serà diumenge que ve a partir de les 19 hores a l’Auditori Municipal Vicente Casanova Rebollar

ALMENARA, 15 D’OCTUBRE DE 2020

L’Auditori Municipal Vicente Casanova Rebollar d’Almenara acollirà diumenge que ve a partir de les set de la vesprada el concert titulat “la nostra llengua, la nostra música” amb la veu de Pilar Forner, acompanyada de Javier Peñarroja (veu, guitarra harmònica, acordió), Joan Herrero (guitarra, baix), Sergio Comas (veu, percussió), Juan Fran Castillo (piano) així com la coral CantdeCor pertanyent a l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara.

Segons ha explicat Pilar Forner, “es tracta d’un concert que gira al voltant del 9 d’Octubre amb l’objectiu de posar al valor la nostra llengua i la nostra cultura”. Per això “ens hem ajuntat un grup molt divers que volem cantar en valencià, valorar la nostra llengua i cultura i demostrar que el que ve des de lluny no té per què ser millor”. “Volem posar en valor la nostra cultura musical i fomentar el consum de música en valencià”, ha afegit..

Així Forner ha assenyalat que “mostra de la rica varietat de cançons en valencià interpretarem temes de diversos estils i èpoques, perquè hi haurà temes de Serrat, Lluis Llach o Maria del Mar Bonet, d’una banda, i per una altra ens anirem a cantants que estan triomfant ara com Mireia Vives o Borja Penalba entre altres”.

El concert començarà a les 19 hores, però les portes de l’auditori (que és a l’aire lliure) obriran una hora abans, a les 18 hores, per la qual cosa es recomana que les persones interessades a acudir al concert acudisquen a partir d’aquesta hora i no s’esperen a les set, per a evitar aglomeracions poc abans de l’inici. Informar a més que com a conseqüència de la situació provocada per la covid-19, l’aforament de l’auditori serà limitat i es prendran totes les mesures de seguretat pertinents.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here