ALMENARA CELEBRA EL CARNESTOLTES A RITME DE BATUCADA

0
313

La localitat acull la Trobada de Batucades amb la representació local de l’EMMA, acompanyada pel Xarquet de Massalfassar i Batuxech d’Albuixech

ALMENARA, 22 DE FEBRER DE 2020

El colorit de les disfresses i la música de les batucades han sigut protagonistes aquesta vesprada en una nova edició del tradicional carnestoltes d’Almenara que enguany ha comptat amb la novetat de la I Trobada de Batucades organitzada per l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA) que a més del seu grup de batucada, ha compartit cartell amb la batucada de “El Xarquet” de Massalfassar i la “Batuxech” d’Albuixech que han amenitzat el recorregut dels participants en la festa del carnestoltes, per a després realitzar una actuació conjunta en el poliesportiu cobert.

Al so dels bombos i tambors de les batucadas han desfilat els veïns i veïnes participants amb disfresses com a cartes, meduses, cuiners, peixos, comecocos, o de roses i refrescos entre altres, tant individuals com grupals. Així, la cercavila ha arrancat en la plaça de la Constitució (Agüelets) per a prosseguir pels carrers Castelló, la Vall d’Uixó, Sant Roc, i Cisterna fins a arribar al Poliesportiu Municipal Cobert.

Després de l’exhibició de les batucadas s’ha donat pas al lliurament de premis del IV concurs de màscares organitzat pel Casal Jove, lliurament realitzat pels Quintos 2020. Així la millor màscara en Infantil ha sigut l’elaborada per Jairo Rodríguez Marín, mentre que en la categoria de Primària han vençut Àfrica Mateos i Leyre Roldán. Per part seua, en la categoria adulta els premis han recaigut en les màscares realitzades per Adelina Canós i Anais Guinot.

Per part seua, els Quintos dels 25 anys, han sigut els encarregats de triar les millors disfresses dels participants en la cercavila de carnestoltes patrocinats per l’Ajuntament d’Almenara. En la categoria infantil, el premi individual consistent en un lot de material escolar, ha correspost a la disfressa de la granoteta, mentre que el grupal, amb un premi de 150 euros, ha sigut per a les meduses i peixos. Quan Quant a la categoria d’adults (a partir de 18 anys) el premi individual valorat en 50 euros ha sigut per a la “vella busca gos” i el grupal amb un premi de 150 euros per a les roses i refrescos.

Després del lliurament de tots els premis, ha començat en el propi poliesportiu un sopar de “pa i porta” que ha acabat amb una discomòbil a càrrec de Mario Music Time.

VÍDEO DE FOTOS

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here