ALMENARA CELEBRA L’HOMENATGE ALS FESTERS D’HONOR 2020

0
441

Dolores Forner, nascuda en 1923, i José Beri, nascut en 1925, són els protagonistes

ALMENARA, 19 DE SETEMBRE DE 2020

L’Ajuntament d’Almenara va celebrar ahir per la vesprada l’homenatge als Festers d’Honor d’aquest any 2020, Dolores Forner Balmes, nascuda el 29 de gener de 1923 i José Beri Nebot, nascut el 20 de març de 1925. L’homenatge ha consistit en el lliurament d’un quadre commemoratiu després de la realització d’una cercavila a càrrec de la Llavor Dolçaina i Tabal. Posteriorment, en la sala d’actes de l’Ajuntament s’ha realitzat la recepció als festers i festeres per a entregar-los la ja tradicional balconera personalitzada.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez ha assenyalat que “encara que s’han suspés les Festes Patronals d’Almenara, si que hem volgut que els festers d’honor tinguen el seu homenatge pel que amb totes les mesures sanitàries necessàries ens hem desplaçat fins al seu domicili per a fer-los lliurament d’aquest record”. L’acte habitualment se celebrava en l’escenari el dia de la presentació dels festers i festeres, per la qual cosa enguany ha canviat de format per les circumstàncies de la pandèmia.

D’altra banda, encara que els festers i festeres d’enguany ho seran en 2021, tal com es va acordar, si que se’ls ha volgut entregar la tradicional balconera personalitzada amb el seu nom i que habitualment pengen en els seus domicilis per a indicar que són festers i festeres, cosa que s’ha realitzat en el Saló d’Actes de l’Ajuntament complint les normatives sanitàries vigents.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here