Almenara, nou municipi soci del Fons Valencià per la Solidaritat

0
232

Amb aquesta adhesió el Fons Valencia suma un total de 122 entitats locals sòcies de la Comunitat Valenciana, de les quals 113 són ajuntaments i 9 mancomunitats

Almenara, 12 de febrer de 2020.- L’Ajuntament d’Almenara es va adherir en el plenari ordinari del 29 de gener de 2020, i per unanimitat, al Fons Valencià per la Solidaritat, l’entitat municipalista que  aglutina els recursos econòmics destinats a la cooperació de les entitats locals de la Comunitat Valenciana, i els dedica a projectes de cooperació internacional i d’educació per al desenvolupament, i va designar com a representants de l’Ajuntament al Fons a l’alcaldessa Estíbaliz Pérez i la regidora Paula Aguilar, titular i suplent respectivament.

El municipi de la Plana Baixa, amb l’alta com a soci al Fons Valencià, manifesta la seua voluntat de contribuir des de l’àmbit valencià al desenvolupament de països del Sud i fer-ho des de l’enfortiment de la cooperació descentralitzada i del moviment municipalista, sent conscients de la seua transcendència en la construcció d’una societat més justa i democràtica. L’Ajuntament d’Almenara assumeix, per tant, el compromís de dotar pressupostàriament una partida anual per a projectes de cooperació internacional i d’educació al desenvolupament a realitzar mitjançant el Fons Valencià. L’acord que adhereix a Almenara al Fons Valencià concreta una aportació anual d’un euro per habitant (6000 euros, en l’actualitat).

Amb la incorporació del municipi castellonenc d’Almenara, el Fons Valencià augmenta el nombre de socis a 122, sent d’aquests 113 municipis i 9 mancomunitats, continuant amb la tendència d’increment de socis dels anys anteriors (en 2019 es van adherir 5 nous municipis, i en 2018 s’incorporaren 6). A més a més, es veu incrementada la presència de la província de Castelló a l’entitat municipalista per la cooperació internacional i l’educació per al desenvolupament amb un total de 11 entitats locals castellonenques sòcies (10 ajuntaments i 1 mancomunitat).

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here