ALMENARA PREPARA LA IMPLANTACIÓ DEL CONTENIDOR DE MATÈRIA ORGÀNICA

0
226

El servei de recollida serà gestionat per l’ajuntament de manera directa

ALMENARA, 12 DE GENER DE 2020

L’Ajuntament d’Almenara ja està ultimant tot l’operatiu per a implantar en la localitat al llarg d’aquest any 2020 el contenidor marró, destinat a la matèria orgànica, amb l’objectiu de continuar fomentant la recollida selectiva i complir amb les normatives europees vigents tal com ha apuntat l’alcaldessa de la localitat, Estíbaliz Pérez.

Pérez ha recordat que “a Almenara el servei de recollida de residus el realitza de manera directa el propi ajuntament, per la qual cosa continuarem apostant per la gestió directa per a la recollida de la matèria orgànica, amb els mitjans i personal municipals” perquè “la nostra filosofia generalment és la gestió directa de serveis, tal com succeeix no sols amb la recollida dels fems, sinó també amb la neteja, l’Escola Infantil Municipal o el servei de socorrisme a l’estiu entre altres exemples”. A més, el propi ajuntament d’Almenara serà l’encarregat d’adquirir i instal·lar els contenidors marrons en la localitat. Tot això contemplat en els pressupostos municipals de 2020.

Cal assenyalar que per a ajudar en la implantació d’aquest servei, i de manera especial per a les tasques de conscienciació i informació d’aquest nou programa de recollida de residus, l’ajuntament d’Almenara ha rebut una subvenció de 29.514 euros dins del projecte PIMA Residuos concedida des de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica a través dels fons que el Govern d’Espanya via els ministeris de Medi Ambient i Agricultura destinen a aquest efecte.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here