ALMENARA PRESENTA ELS PRESSUPOSTOS MÉS INVERSORS DELS ÚLTIMS ANYS

0
185

Els comptes ascendeixen a 6,7 milions d’euros, un 7,78% més que els d’enguany

ALMENARA, 21 DE DESEMBRE DE 2019

Dilluns que ve es debatran els pressupostos municipals d’Almenara per a l’any 2020 que aconseguiran un import global de 6.751.106 euros, la qual cosa suposa un augment d’un 7,73% respecte als anys anteriors, xifrant-se en prop de 484.500 euros. Una de les principals característiques dels comptes és la reducció del deute en un 16,18% el que facilita l’increment d’alguns dels capítols com el de les inversions que arriba als 567.200 euros, un 75% més que en l’exercici anterior. De fet segons l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, “es presenta el pressupost més inversor dels últims anys amb l’objectiu de continuar millorant Almenara, realitzant  actuacions per a la millora de l’entorn urbà i equipaments públics”. Aquest augment pressupostari es realitza mantenint les taxes i impostos municipals.

Quant a les partides destaca l’aposta pel Medi Ambient, amb un augment del 63%. En ella s’apostarà per la implantació de la recollida del fem orgànic, així com millores en els Estanys i campanyes de conscienciació i sensibilització. Una altra partida important és l’àrea de Turisme, Comerç i Mitjana Empreses, que augmenta un 45,38%, marcant una aposta per potenciar les fires, el comerç local i el turisme creant l’oficina virtual.

L’aposta per la Cultura amb un augment del 13,57% també serà important. De fet es busca que el Museu del Molí d’Arròs siga subseu del Centre del Carme de València. L’esport tornarà a ser pedra angular de l’activitat municipal amb l’aposta per les competicions, cursos i activitats, incrementant-se un 27,74%.

L’alcaldessa ha destacat un any més l’aposta pels serveis públics i la gestió directa dels mateixos des de l’Ajuntament d’Almenara, tal com ha succeït durant els últims anys. A més també es reserven 200.000 euros per al ja tradicional Pla Extra d’Ocupació de l’Ajuntament d’Almenara que complementa les aportacions en aquesta matèria que provenen d’altres administracions.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here