ALMENARA REPARTIRÀ 6.000 EUROS EN PREMIS PER A IMPULSAR EL COMERÇ LOCAL

0
255

A partir del 8 d’octubre començarà la campanya “Oberts per a tu, oberts per tu”

ALMENARA, 9 DE SETEMBRE DE 2020

A partir del  dijous 8 d’octubre l’Ajuntament d’Almenara començarà una campanya per al foment i promoció de les compres en el comerç local, les consumicions en bars, restaurants i cafeteries,  les activitats en petites empreses  locals o els serveis que presten els autònoms. La campanya, dotada amb 6.000 euros en premis, portarà per lema “Oberts per a tu, oberts per tu” i s’emmarca segons ha explicat el regidor de comerç, Juan Cruces en les mesures de l’Ajuntament d’Almenara “destinades a reactivar l’economia local després de l’aparició del coronavirus i que ve recollida en els acords de les taules de reconstrucció”.

Així, a partir del 8 d’octubre, qualsevol compra o servei superior a 15 euros en els establiments, empreses o autònoms adherits a la campanya pot tindre premi. Per a això, el client ha d’acudir amb el tiquet de compra al Molí d’Arròs, on es validarà i podrà extraure un dels 10.000 bitllets que hi haurà en una urna habilitada en aquest espai. Entre ells es trobaran cinc vals de 100 euros cadascun, 10 de 50 euros, 50 de 20 euros, i 400 de 10 euros. Tots ells s’hauran de gastar en el comerç local i seran nominatius ja que en cada val figurarà en quin establiment o servei es podran gastar els euros del val premiat. Es podran extraure tants bitllets com tiquets de compra superiors a 15 euros es presenten. La campanya estarà en marxa fins que s’esgoten els bitllets premiats.

A la campanya podran adherir-se tots els comerços, empreses i autònoms d’Almenara. Podran sol·licitar la inscripció bé a l’Ajuntament d’Almenara, o a través d’altres mitjans com el correu electrònic almenara@touristinfo.net o bé trucant al telèfon 96 26 23 100 de dimecres a dissabte en horari de 10 a 13.30 hores. El termini d’inscripció finalitzarà el 23 de setembre.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here