ALMENARA SOL·LICITA LA DECLARACIÓ DE ZONA AFECTADA GREUMENT PER UNA EMERGÈNCIA DE PROTECCIÓ CIVIL

0
189

El ple aprova una Declaració Institucional demandant la urgència de les obres de les esculleres i reparació dels danys provocats per l’últim temporal

ALMENARA, 29 DE GENER DE 2020

El ple de l’Ajuntament d’Almenara aprovarà aquesta vesprada una Declaració Institucional en la qual se sol·licita al govern d’Espanya i en concret al Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic que es declare la localitat com a zona afectada greument per una emergència de protecció civil, figura que equival a l’antiga zona catastròfica.

A més en aquesta Declaració Institucional es demanda al Ministeri que s’accelere al màxim la licitació i construcció de les infraestructures necessàries per a la protecció del litoral com són les esculleres, així com que es netege i es reparen les infraestructures del passeig marítim de la localitat.

Les demandes al Govern d’Espanya es basen en la greu regressió que pateix la platja Casablanca que ha fet que “ens quedem sense platja i exposats als temporals marítims amb el perill que comporta per a les persones, passeig marítim i habitatges més pròxims a la mar”. També es recorda en la Declaració Institucional que “la nostra costa porta molts anys sent estudiada i entenem que no podem esperar més per a portar a terme les desitjades i urgents obres de protecció”.

La Declaració Institucional, com el seu nom i característiques indiquen, està secundada i signada pels diferents grups municipals de l’Ajuntament d’Almenara com són: el Grup Municipal Socialista,  Compromís per Almenara, Partit Popular i regidors no adscrits.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here