Benifairó finalitza les obres de condicionament d’una nova zona de pàrquing al costat del Palau Vives de Canyamàs

0
280

L’Ajuntament ha invertit 16.000 euros en aquesta actuació, finançada a càrrec del Pla d’Inversions de la Diputació

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls ha finalitzat durant les últimes setmanes les obres de condicionament d’una zona d’aparcament i jardí al costat del Palau Vives de Canyamàs. Aquesta actuació ha suposat una inversió total de 15.929,23 euros i és el primer dels 13 projectes que seran finançats a càrrec de Pla d’Inversions impulsat per la Diputació del València.

Les obres han suposat la urbanització del tram de carrer situat a continuació de l’Escuderia del Palau Vives de Canyamàs, una sala d’exposicions recentment habilitada per l’Ajuntament en aquest edifici emblemàtic del municipi. Les obres han permés completar la zona per als vianants del carrer i habilitar 10 places d’aparcament, tant en bateria com en cordó. L’empresa local Pastor i Gómez ha sigut l’encarregada d’executar aquestes obres.

Tal com exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco, “aquesta actuació, a més de dotar a la zona de més places d’aparcament, suposa continuar millorant l’entorn de Palau Vives de Canyamàs i la zona més important del nucli històric de Benifairó. De fet, durant els últims anys han sigut nombroses les actuacions que hem dut a terme en el centre històric amb la finalitat de millorar una zona del municipi que no estava en les millors condicions. De fet, hem millorat considerablement l’entorn del Palau amb actuacions com la urbanització de la Plaça de l’Església o la conversió en zona de vianants del carrer Sánchez Coello, entre altres. Així mateix, la nostra intenció és continuar amb el projecte de rehabilitació integral del Palau Vives de Canyamás”.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here