CLASSES DE DEFENSA PERSONAL EN LA SETMANA DE LA DONA D’ALMENARA

0
183

Demà s’inaugura la mostra fotogràfica “Dones” i la de “Desempoderando al Macho Alfa”

ALMENARA, 5 DE MARÇ DE 2020

La zona esportiva d’Almenara ha acollit aquesta vesprada el tradicional taller de defensa personal de la Setmana de la Dona de la localitat a càrrec del professorat de l’especialitat de hapkido que s’ofereix dins de la programació d’activitats esportives en el municipi.

La programació de la Setmana de la dona continuarà demà a la vesprada en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire s’inaugurarà l’exposició de “Dons” a càrrec del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i l’Associació Fotogràfica La Llum d’Onda. Posteriorment en el Molí d’Arròs s’inaugurarà la mostra “Desempoderando al Macho Alfa”, acte que inicialment estava programat per a divendres passat 28 i que s’ha retardat una setmana. A partir d’ací, del 9 al 13 de març es realitzaran els tallers previstos per a l’alumnat de l’IES Almenara i de la FPA Paulo Freire.

El dissabte 7 es realitzarà a partir de les 5 de la vesprada la Marxa de la dona, enguany solidària amb la Junta Local d’AECC d’Almenara després de la qual arribarà en el Paulo Freire la representació teatral “Shhhh” amb Marian Villaescusa i Albert Martínez.  El dia de la dona, el diumenge 8 de març, la banda simfònica de l’*Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara realitzarà el “concert del dia de la dona” a partir de les 12 en el Saló del Centre Paulo Freire. A la vesprada hi haurà un autobús gratuït per a acudir a la manifestació del 8-M de València.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here