CONVOQUEN EL XLII CONCURS DE FOTOGRAFIA VILA D’ALMENARA- VI SALÓ INTERNACIONAL DIGITAL

0
189

El millor autor del Saló tindrà un premi de 1.200 euros i el Pin Blau de la FIAP. Es repartiran 82 guardons diferents

ALMENARA, 10 DE FEBRER DE 2020

L’Ajuntament d’Almenara i el  Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL)  han convocat la XLII edició del Concurs de Fotografia Vila d’Almenara-VI Saló Internacional Digital 2020 que tindrà com en edicions anteriors tres modalitats de fotografies com són les monocrom, les de color i les de viatges que podran ser tant en monocrom com en color. Hi haurà un premi de 1.200 euros i pin blau de la FIAP per al millor autor del saló, encara que es repartiran fins a 82 premis diferents segons les categories.

Les fotografies hauran de ser en format digital jpg amb una longitud màxima de 3000 en horitzontal i no més de 2000 en vertical i una resolució màxima de 254 píxels i no s’han de superar els 2 Mb. El color recomanat serà sRGB.  Les persones interessades a participar hauran d’abonar 20 euros i remetre les seues imatges a la plataforma digital https://vilaalmenara.fotogenius.es/.  La data límit d’admissió serà el 24 de maig, el jurat es reunirà entre el 29 I 31 de maig, i el guanyador es notificarà el 15 de juny. El Saló Internacional compta amb el reconeixement de la Fédération Internationale de l´Art Photographique (FIAP), de la Federació Llevantina de Fotografia (FLF), de la Federació Catalana de Fotografía (FCF) i com no, de la Confederación Española de Fotografia (CEF).

EXPOSICIÓ CANADÀ’09 DE PEDRO DÍAZ

D’altra banda, el Centre Municipal de Cultura “Paulo Freire” d’Almenara acull fins al pròxim 28 de febrer la mostra fotogràfica de Pedro Díaz titulada “Canadà’09” amb el subtítol de “Per a que no s’esborren els records”. La mostra es podrà contemplar de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 13.00 hores i de 16.30 a 20.30 hores. Díaz és un dels associats de GFAL.

El nou president de GFAL, José Mesa, ha destacat que “seguirem en la nostra línia de fomentar la fotografia tant en concursos, mostres i exposicions, així com també en tallers o quedades fotogràfiques”. Així ja ha anunciat que “tenim prevista per a març una nova mostra coincidint amb el dia de la dona amb col·laboració amb el Club Fotogràfic d’Onda, a la qual seguiran altres més dins de la programació de GFAL”.

A més “també volem potenciar les fotografies dins de les festes i tradicions d’Almenara, per la qual cosa diversos membres del grup farem trobades per a buscar les millors fotos dels esdeveniments que es realitzen en el municipi, i com a mostra va ser la que vam realitzar ahir diumenge en l’Exaltació Provincial del Bombo i del Tambor, fotografies que també veuran els veïns i veïnes de la localitat”.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here