EL CARNESTOLTES ESCOLAR OMPLI DE RITME I COLOR ELS CARRERS D’ALMENARA

0
325

Aquesta vesprada ha desfilat l’alumnat del CEIP Joan Carles I i de l’Escola Infantil Municipal

ALMENARA, 21 DE FEBRER DE 2020

Els escolars d’Almenara han celebrat aquesta vesprada la festa del Carnestoltes 2020 com a previ al Carnestoltes d’Almenara que serà demà dissabte amb l’habitual cercavila de disfresses per a tots els veïns i veïnes que comptarà amb la novetat de la trobada de batucades a la que seguirà el lliurament de premis del concurs de màscares i de disfresses, per a donar pas al sopar i discomòbil.

Les celebracions del carnestoltes les han obertes aquesta vesprada els alumnes i les alumnes del CEIP Joan Carles I acompanyats per la batucada de l’EMMA i la xaranga. Enguany la temàtica eren els jocs i a partir d’ací s’han vist disfresses vinculades a les cartes, el dominó, Mario Bros, així com altres jocs populars.  Enguany la gran novetat del carnestoltes escolar ha sigut la modificació del recorregut habitual.  A l’arribada al centre s’ha celebrat una festa amb “xocolatà” i música.

Una vegada ha acabat la cercavila del carnestoltes del CEIP Joan Carles I, ha començat la desfilada del carnestoltes de l’alumnat de l’Escola Municipal Infantil d’Almenara, amb els més xicotets de la localitat que disfressats de la temàtica vinculada als menjars com a paelles, formatge, xocolate… La comitiva dels alumnes de l’Escoleta ha donat la volta a l’illa del centre per a acabar al parc de Maestro Rodrigo (enfront de l’accés principal del centre) on s’ha celebrat una festa.

 EL CARNESTOLTES D’ALMENARA

I demà arribarà el tradicional Carnestoltes d’Almenara,  que començarà a les sis i mitja  de la vesprada en la plaça de la Constitució (Agüelets) amb la desfilada  fins a arribar al Poliesportiu Municipal Cobert. Tot el recorregut estarà amenitzat per les batucades participants en la nova “I Trobada de Batucades” amb l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA)  i la seua batucada, que compartiran cartell amb “El Xarquet” de Massalfassar i la “Batuxech” d’Albuixech que realitzaran una demostració en el recinte esportiu.  Posteriorment s’entregaran els premis a les disfresses i al concurs de màscares. Més tard començarà en el propi poliesportiu un sopar de “pa i porta”. La festa conclourà amb una discomòbil a càrrec de Mario Music Time.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here