EL CEIP SANT VICENT FERRER DE FAURA CELEBRA EL DIA DE L’ARBRE AMB DIVERSOS  TALLERS DE CIÈNCIES I MANUALITATS

0
689

L’Ajuntament ha col•laborat en l’organització del programa que tractarà el tema del reciclatge i promourà actituds responsables amb el medi ambient

Aquesta setmana tant l’alumnat d’Infantil del CEIP Sant Vicent Ferrer com el de Primària celebraran el Dia de l’Arbre amb diferents activitats que han estat organitzades en col•laboració amb l’Ajuntament de Faura. Dos personatges (Albert, el científic, i Sergi, el mag) seran els encarregats de visitar el centre i realitzar els tallers que, en el cas dels més majors, estaran enfocats en nocions senzilles de química i biologia. En total, oferiran tres sessions (una per al Cicle d’Infantil, una altra per al Primer Cicle de Primària i una tercera per al Segon Cicle de Primària) de 45 minuts aproximadament.

A més, cada alumne realitzarà una maceta amb un brik de llet que haurà de pintar i que, una vegada acabada, s’emportarà a casa amb un bulb de jacint, narcís, tulipa, iris o crocus. D’aquesta manera, el centre tornarà a incidir en el concepte de reciclatge, reutilitzant residus domèstics que els xiquets i xiquetes han dut de la seua casa. D’altra banda, el fet d’obsequiar a l’alumnat amb un bulb pretén promoure l’estima pel medi ambient i generar actituds responsables, donat que deuran regar-lo i cuidar-lo per tal que es convertisca en una planta.

En els tallers de ciències, Albert, el científic, i Sergi, el mag, explicaran les parts de les plantes i mostraran conceptes com el de l’electricitat, a través de diversos experiments, que realitzaran amb l’ajuda de voluntaris. Pel que fa als més menuts, les sessions serviran perquè coneguen les plantes, reforçant al mateix temps el coneixement dels colors d’una manera divertida.

27 de gener de 2020

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí