EL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL D’ALMENARA ACORDA ELS DIES NO LECTIUS PER AL PRÒXIM CURS

0
260

A la fi d’agost es produirà una nova reunió on s’acabarà de concretar la planificació de la volta als centres educatius

ALMENARA, 15 DE JULIOL DE 2020

El Consell Escolar Municipal d’Almenara ha acordat els dies no lectius per al pròxim curs en els centres educatius de la localitat (IES Almenara, CEIP Joan Carles I, Escola Infantil Municipal i Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire) que seran el 28 de setembre (dia de festa local), el 7 de desembre, així com els dies 17 i 18 de març, aprofitant les celebracions falleres. D’aquesta manera, aquest exercici varia la programació festiva habitual, ja que al no celebrar-se les festes patronals, algunes dates es traslladen a altres dies en el calendari, tal com ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez. En aquest cas, dels dies no lectius al setembre només quedaria el dilluns 28, que és també festiu local i que es correspondria amb el dia de Sant Roc.

L’alcaldessa, a més en el Consell Escolar Municipal, va voler agrair a tota la comunitat educativa d’Almenara, configurada pels professors i professores, pares i mares, alumnes i alumnes, així com personal no docent de tots els centres, la seua implicació en un curs difícil que “va començar amb les obres, però que ha acabat patint els efectes de la Covid-19 amb els alumnes a casa i amb una adaptació ràpida a unes noves formes educatives, canviant tot d’un dia per a un altre”.

A més també es va començar en el Consell Escolar Municipal a planificar el pròxim curs en tots els centres, qüestió que es culminarà en un nou Consell a la fi d’agost, una vegada siguen clares i marcades les directrius que regiran el pròxim curs escolar des de les administracions competents. No obstant això, des de l’Ajuntament, ja s’ha posat a la disposició dels centres a la brigada municipal per a col·laborar en els trasllats del material que siga necessari a les possibles aules que se situen en llocs diferents als propis centres donades les noves normes que regiran el pròxim curs.

També en el Consell Escolar Municipal, els directors del col·legi, de l’institut i del Centre FPA, així com la directora de l’Escola Infantil Municipal, van realitzar els seus respectius informes del curs escolar 2019/2020.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here