EL IX DUATLÓ PER EQUIPS VILA D’ALMENARA SERÀ EL 19 DE GENER

0
177

Serà puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular de la Comunitat Valenciana

ALMENARA, 8 DE GENER DE 2020

El diumenge 19 de gener la localitat d’Almenara celebrarà la IX edició del Duatló d’Almenara que s’ha consolidat en una prova de referència de la modalitat en disputar-se per equips, tant masculins, com a femenins La prova forma part de la Lliga de Clubs Caixa Popular 2020, amb el control tècnic de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. La prova està organitzada pel Club Almenara Triatló, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara, Caixa Rural Almenara i Naranjas Torres.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat “un any més la gran aposta que fa Almenara per l’esport, obrint l’any amb aquesta prova que ja s’ha consolidat en el panorama de la Comunitat Valenciana com a capdavantera i de referència, i que tots els duatletas esperen per la seua singularitat”. De fet, mancant una setmana per al tancament d’inscripcions la xifra ja s’aproxima al màxim autoritzat que són 120 equips participants.

La prova, que arrancarà a les 9.45 amb l’eixida del primer dels equips (ho fan de manera individual) per a iniciar la prova cronometrada amb un recorregut de 5 quilòmetres en carrera des del carrer Institut donant dues voltes al circuit establit per a arribar a l’àrea de transició i agafar les bicicletes per a realitzar altres dues voltes al circuit ciclista que arribarà fins a la platja Casablanca sumant un total de 20 quilòmetres, per a després deixar la bici i córrer a peu els últims 2,5 quilòmetres. Destacar que els equips masculins podran estar conformats entre 4 i 6 atletes, comptant el temps del quart a entrar en meta, mentre que els femenins entre 3 i 6, comptant el temps de la quarta, si l’equip és de més de quatre o de la tercera atleta per als equips de tres.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here