EL MOLÍ D’ARRÒS D’ALMENARA ACULL LA MOSTRA DEL CONCURS ESCOLAR DE POSTALS NADALENQUES

0
259

També es poden contemplar les instantànies del Concurs de Fotografia Escolar Vila d’Almenara

ALMENARA, 16 DE DESEMBRE DE 2019

Fins al pròxim 10 de gener el Museu del Molí d’Arròs d’Almenara acull la tradicional mostra del concurs de postals nadalenques que cada any es realitza en el CEIP Joan Carles I per cicles. Cal recordar que les postals guanyadores formaran la felicitació nadalenca que l’alcaldessa Estíbaliz Pérez enviarà com a felicitació enguany en nom de la corporació municipal. L’alcaldessa un any més ha agraït la col·laboració dels més xicotets en aquest concurs, així com del col·legi de la localitat.

En l’acte inaugural de la mostra es van entregar els premis del concurs. En la categoria d’Infantil 3 anys, va guanyar Fran Gozálbez Rodríguez, en la d’Infantil 4 anys, Javier Cardona Calderón, i en la de 5 anys, Jairo Rodríguez Marín. Pel que respecta a Primària, destacar que Higinio Peirats Peiró de 1er C va guanyar en la categoria de 1r i 2n, Xavi Blanch López, de 4t A en la de 3r i 4t, mentre que Natalia López Rodríguez, de 6é A va véncer en la de 5é i 6é. Els premis consistien en un lot de material escolar i el diploma acreditatiu.

Paral·lelament, també en el Molí d’Arròs es pot contemplar la mostra del V Concurs de Fotografia Escolar Vila d’Almenara, que organitzen el Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i l’Ajuntament d’Almenara. Així, destacar que en Educació Primària, el primer premi va ser per a María José Queralt Sánchez, el segon per a Carla Reverter Arnau i el tercer per a Guillem Vázquez Barelles. En Educació Secundària Obligatòria (ESO) el primer premi ha correspost a Aarón Vico Bueso, el segon a Raquel Reverter Arnau i el tercer a Claudia Ferrer Diago. En Batxiller, el premi va ser per a Albert Ferrer Diago.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here