El pintor i esportista Enrique Barrera exposa les seues obres al Molí Nou de Quartell

0
694

Aquest dissabte 1 de Febrer Quartell rebrà una nova exposició al seu Moli Nou. Una exposició en les millores obres de l’artista autòcton Enrique Barrera.

En unes fortes característiques de l’art abstracte, i amb obres insòlites fetes exclusivament en carbó, llapis i retolador, l’autor aconsegueix evocar el paisatge de la terreta i figures arquitectòniques del panorama valencià, com la Font de Quart o el Palau del Comte de Quartell.

Una exposició en 150 obres de l’artista i que romandrà des d’1 de Febrer i fins al 15 de Març, en horari de dimarts a diumenge de 10-14 h i, divendres i dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 21 h, al Molí Nou de Quartell. La inauguració tindrà lloc a les 18 de la vesprada de dissabte 1 de Febrer on comptareu amb el mateix artista per poder parlar amb ell i conéixer més en profunditat el seu art.

Estàs convidat a visitar Quartell i gaudir de gran quantitat de peces amb pobles, monuments i paisatges característics de la Vall de Segó, així com caricatures molt especials per a l’artista.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here