El porter del València, Jaume Domènech, va visitar als xiquets i xiquetes del campus multiesport d’Almenara

0
193

ACABA EL CAMPUS MULTIESPORT D’ALMENARA AMB ÈXIT

ALMENARA, 31 DE JULIOL DE 2020

Aquest matí s’ha clausurat el campus multiesport d’Almenara que s’ha celebrat durant tot el mes de juliol amb l’objectiu que els xiquets i xiquetes aprengueren i es divertiren a través de diverses disciplines esportives com són el futbol (tècnic i tàctic), el condicionament físic, l’atletisme, el ciclisme, jocs aquàtics o les excursions. A més de la sessió especial de hui, destacar que ahir els participants van rebre la visita del porter del València C.F., Jaume Domènech, que a més va regalar dues samarretes i uns guants per a sortejar-los posteriorment.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que el campus s’ha celebrat “sota unes estrictes condicions en el capítol sanitari” però “amb total normalitat i sense incidències ressenyables” pel que ha “sigut tot un èxit”. Vicent ha agraït a l’equip de monitors  i monitores “la seua dedicació i aposta pel campus multiesport d’Almenara”.

D’altra banda, demà es realitzarà una màster-class de botes de rebot a la Platja Casablanca. S’han completat les 70 places oferides ja que per les restriccions era l’aforament màxim per a mantindre les distàncies interpersonals. Cal recordar que cal acudir amb màscara i que a més es prendrà la temperatura a les persones participants prèviament. També hi haurà hidrogel.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here