ELS REIS MAGS PER LES VALLS HAN PASSAT I REGALS HAN DEIXAT

0
886

L’esperada arribada dels Reis Mags ha sigut una realitat a tot el món, inclusivament als pobles de les Valls. Com a mags que són, a la mateixa hora arribaven a Quart de les Valls, Benifairó de les Valls i a Quartell, a les 18 hores. A les 18’30 hores, a Benavites i a Faura, a les 19 hores.

A Quart van arribar pel camí de la Font. Els tres Reixos, amb tres cotxes i sonant el clàxon van arribar al poble. Allí els esperaven veïns i, sobretot, els xiquets tots il·lusionats. Es van pujar a la seua carrossa tractor per a visitar tota la població, acompanyats per la societat musical.

Els veïns de Benifairó i xiquets, amb l’emoció en les seues cares, els van rebre en el Casal Jove i, d’allí, visitar l’Ajuntament i pujar a la seua carrossa per a repartir joguets, acompanyats per les llums de torxa.

L’entrada a Quartell la van fer pel Molí Nou, els tres muntats a cavall van cavalcar fins a arribar a l’església, visitar al xiquet Jesús i repartir els joguets per tots els carrers del poble. Bona pallissa es van donar.

Benavites va concentrar als seus xiquets i veïns en l’entrada al poble per la casa abadia. Pel que sembla, molts joguets van repartir a Almenara, provocant que arribaren en retard i el termòmetre fred diu. Els xiquets, suant estaven. Van arribar amb tres carrosses tractors, tirant caramels fins a arribar a l’església per a visitar al xiquet Jesús i al pare Elías. D’allí, van recórrer tot el poble i repartir joguets.

De l’ermita de santa Bàrbara, van arribar els Reis Mags a Faura. Anaven precedits per una gran estrela fugaç, angelets blancs, dos gegants monstres plens de llum i torxes plenes de foc il·luminador. Amb una grandíssima carrossa, amb tot detall d’orient i tirant caramels, viatjaven els Reis cap a l’Ajuntament. Una vegada allí, van repartir els joguets als xiquets.

En totes les localitats, fortes mesures de seguretat portaven els Reis Mags i complicat ha sigut poder acostar-se a ells, però a Faura, la seguretat era màxima.

Una vegada ja van marxar els Reis Mags a descansar, la tertúlia d’estiu van acompanyar al capellà Guillermo Carrasco, per a gaudir de la clàssica «Casca del Rey», realitzada per Mª José amb la recepta de la seua mare. Per cert, espectacular estava.

A continuació poden veure un reportatge de la visita dels Reis Mags als cinc pobles. També escoltaran opinions dels reis i de peticions de xiquets.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here