ERPV demana la dimissió de l’alcalde de Benavites en un acte pel 8M

1
660

ERPV Camp de Morvedre

Les republicanes del Camp de Morvedre han participat dels actes comarcals pel 8M però “també hem apostat per un acte propi davant la Torre de Benavites per exigir una Vall de Segó lliure de violències masclistes perquè volem un País Valencià feminista compromés per una societat de persones iguals en drets”. Així es manifestava Adela Alba, presidenta comarcal del partit, mentre que Maria Pérez, secretària general d’ERPV, recordava que “aquesta societat té un greu problema quan hi ha polítics que donen suport a un presumpte agressor masclista i, fins i tot, menyspreen i dubten de la dona maltractada”.

Per tot això i d’acord amb la petició de la fiscalia de 10 mesos de presó per delicte de maltractament i delicte lleu d’injúries a la seua parella, “exigim la dimissió de l’alcalde de Benavites”

1 Comentari

  1. Informar a E.R.P.V. sobre la manifestación en Benavites el 8-M, frente a la torre, que se parecen mucho sus manifestaciones a los buitres carroñeros y pedir que respeten la presunción de inocencia reconocida en la Constitución Española y no emitan sentencia ante que los jueces.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here