ERPV homenatja el 9 d’octubre Guillem Agulló i l’alcalde faurer Lluís Ocaña

0
1010

Adela Alba, Presidenta d’ERPV Camp de Morvedre

Esquerra Republicana ha celebrat la diada del 9 d’octubre denunciant “la impunitat de la violencia feixista”. L’acte va consistir en un cinefòrum de la pel·lícula La mort de Guillem al Casal Jove de Benifairó i la denúncia davant de la placa homenatge al jove antifeixista erigida a Faura.

Les declaracions dhomofòbia i misògines, discursos dodi, atacs a la llibertat dexpressió en manifestacions, amenaces a persones i associacions de drets dels migrants, pel laïcisme o de Drets Humans, la violencia feixista queda blanquejada per mitjans de comunicació i lamentablement normalitzada per lequidistància de les institucions” declarava la presidenta, Adela Alba.

A l’acte, el regidor faurer Domènec Garcia ha reivindicat que “cal que lequip de govern de Faura i les forces de seguretat investiguen els boicots i profanacions que pateix aquest espai des que va ser inaugurat provinents de les mateixes mans que en el seu dia van posar fi a la vida de Guillem Agulló i l’alcade Lluís Ocaña perquè simbolitzaven els valors universals de ser militants de la democràcia i lluitadors per les llibertats col·lectives. La solució més efectiva i senzilla: una ubicació ben cèntrica i digna de les seues figures”.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here