FAURA S’ADHEREIX AL CONVENI ENTRE LABORA I LA FVMP PER DISPOSAR AL MUNICIPI D’UN PUNT LABORA MÒBIL

0
305

Dos autobusos es desplaçaran per diverses localitats de la Comunitat per a facilitar la inserció laboral de la ciutadania

L’Ajuntament de Faura s’ha adherit al conveni que recentment han subscrit Labora i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per a afavorir el desenvolupament i posada en marxa de dos punts Labora mòbils a la Comunitat Valenciana. Amb aquesta adhesió, el nostre municipi serà un dels que rebrà un autobús especialment adaptat per a oferir el servei d’atenció que qualsevol persona demandant d’ocupació podria rebre al Centre Labora Sagunt.

En aquests punts mòbils, es prestarà atenció personalitzada tant a les persones inscrites com a demandants d’ocupació en els Centre Labora com a les persones no inscrites que es mostren interessades, amb la finalitat d’informar i orientar sobre els serveis que presta LABORA a fi de millorar l’ocupabilitat de la ciutadania.

L’Ajuntament comunicarà tant a través de la seua pàgina web (www.faura.es) com de les seues xarxes socials del dia d’arribada d’aquest punt Labora mòbil, que estarà ubicat en un lloc cèntric, accessible per a la major part de la ciutadania, en horari ininterromput de 10:00 a 18:00 hores.

Cal recordar que LABORA com agent dinamitzador de les polítiques actives d’ocupació que la Generalitat desenvolupa a la Comunitat Valenciana és el competent per a posar en marxa iniciatives que faculten als ciutadans en matèria d’ocupabilitat.

9 d’abril de 2021

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here