JUNTS PER FAURA DEMANA QUE EL PERSONAL DOCENT SIGA CONSIDERAT PRIORITARI EN EL SISTEMA DE VACUNACIÓ

0
611

El grup municipal de Junts per Faura ha presentat una moció per al seu debat i votació en el proper plenari ordinari del mes de gener on demana que l’Ajuntament de Faura acorde elevar al Govern de l’Estat i al Ministeri de Sanitat una petició perquè el personal docent siga considerat prioritari en el sistema de vacunació i per a ser inclòs i en la Fase II del sistema de vacunació.

Des de la coalició valencianista d’esquerres han afirmat ‘la protecció del personal de primera línia en l’àmbit educatiu, el personal docent i no docent que treballa en estret contacte amb l’alumnat, és una mesura bàsica per a la màxima protecció de l’entorn escolar’.

‘Els centres escolars estan erigint-se com a espais bastant segurs per als nostres alumnes i cal seguir apostant al màxim pel blindatge d’aquests espais del nostre entorn on es forma el més preuat de la societat; les generacions més joves’. Han recalcat des de Junts per Faura.

A més des de la coalició han recalcat que ‘cal blindar les escoles atenent a les recomanacions dels professionals sanitaris que ens demanen màxima prudència en la nostra interacció social, i augmentar tant com puguem la protecció d’aquells espais que s’estan consolidant com a segurs, i ací trobem els centres educatius. La protecció del personal de primera línia en l’àmbit educatiu, el personal docent i no docent que treballa en estret contacte amb l’alumnat, és una mesura bàsica per a la màxima protecció de l’entorn escolar’. Han conclòs des de Junts per Faura.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí