JUNTS PER FAURA DEMANA QUE L’AJUNTAMENT COBRE UNA TAXA A LES EMPRESES PROPIETÀRIES DE LES LÍNIES ELÈCTRIQUES D’ALTA TENSIÓ QUE CREUEN EL POBLE

0
958

Nota de Premsa de Junts per Faura

La coalició valencianista ‘Junts per Faura’ ha demanat, mitjançant una moció al Ple que se celebrarà el dilluns 29 de gener, que l’Ajuntament estudie la viabilitat de cobrar una taxa a totes les empreses privades que utilitzen sol públic dins del terme municipal de Faura, com per exemple a Iberdrola o a Red Eléctrica Española. En eixe sentit, el portaveu de la formació Domènec Garcia afirmava ‘coneixem casos similars al de Faura en què els ajuntaments han aconseguit que les grans empreses paguen per l’aprofitament que fan en el cas del cablejat elèctric. Volem que Faura explore la possibilitat de fer el mateix. En cap cas des de Junts per Faura pensem que aquest siga l’escenari final –el nostre desig és que acaben desviant-se o soterrant-se les línies– però, fins que arribe eixe moment, cal que les empreses que usen l’espai municipal paguen com fem tots els veïns’.

A més a més, la formació que uneix Esquerra Republicana i Compromís també ha sol·licitat una revisió dels passos de vianants del poble, després d’haver detectat queixes d’alguns veïns per passos poc il·luminats. Finalment, Junts per Faura també ha demanat que s’estudie la possibilitat de col·locar zones d’ombra als Parcs Infantils de la localitat de cara a l’estiu, ja que la manca d’ombra impedeix una estada confortable en aquests espais per la forta calor.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí