LA CARRERA DE MUNTANYA ALMENARA XTREM CELEBRA EL SEU DESÉ ANIVERSARI

0
223

La prova obrirà el XIV Circuit Diputació de Curses de Muntanya

ALMENARA, 10 DE GENER DE 2020

El diumenge 9 de febrer a partir de les 9 del matí se celebrarà la tradicional carrera Almenara XTREM que enguany celebrarà la seua desena edició plagada de novetats. De fet la primera és el canvi de dates, ja que habitualment se celebrava durant el mes de maig, i ara es realitzarà al febrer. Aquest canvi possibilitarà que la carrera òbriga el XIV Circuit de Curses de Muntanya de la Diputació de Castelló, del qual formarà part per primera vegada, tal com ha explicat el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent. A més també junt a la prova es celebra la Marxa al Castell, que enguany estrena nou recorregut. La prova està organitzada pel Club Almenara Xtrem amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que per a “el desé aniversari s’està preparant un esdeveniment especial amb aquestes novetats ja anunciades i altres més que s’aniran comunicant, perquè l’Almenara XTREM ja s’ha convertit en una prova de gran referència quant a carreres de muntanya”.

La prova tindrà un recorregut aproximat de 17 km amb 800 metres de desnivell positiu, que passarà per muntanyes com el Castell, el Tallafocs, el Cid, la Muntanya Blanca i també pel paratge dels Estanys. Les persones interessades a participar podran inscriure’s en www.tdpevents.es. Al mateix temps també podran inscriure’s per a la marxa no competitiva fins al Castell de 8 km. Les inscripcions a la Xtrem fins al 2 de febrer tindran un cost de 14 euros i del 3 al 7, data límit, de 17. Quant a la marxa, fins al 2 de febrer costarà 11 euros i del 3 al 7, data de tancament, 13 euros. Els inscrits tindran una nodrida borsa del corredor.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here