LA CONCENTRACIÓ DE  TREBALLADORS DE TOLLUPOL, UN PRIMER PAS

1
1673

Hui dijous s’ha dut a terme la primera concentració pacífica dels treballadors de l’empresa TOLLUPOL, en protesta de la situació existent. Estíbaliz Pérez, alcaldessa i corporació municipal d’Almenara i algun grup polític, han recolçat als més de cent treballadors presents.

En les dates que estem, la campanya de cítrics ja ha començat a caminar amb les primeres tangerines i els treballadors no saben res del que està passant, i en què situació es troba el seu lloc de treball. La incertesa entre els treballadors, sobretot dels fixos discontinus, que encara no han sigut cridats per a treballar, no saben fins quan poden esperar i pot finalitzar el termini de crida, podent perdre els seus drets.

Demà divendres, a les 17’30 hores, està previst tornar a concentrar-se en el mateix lloc, carrer Castelló d’Almenara.

 

 

1 Comentari

  1. S’an olvidat de nombrar al comité d’empresa la majoria de CcOo i els asesors que Tame estaben allí ,i quan donen una noticia primer contrasteu les versions, els treballaors están informarts de tot gracies al sindicat CcOo ,pero el personal bol cobrar fa mesos q no cobren i per aixo la concentracio Tame estem en periode de l’ajudicacio per part del juzgat a qui s’adjudica l’empresa i quan estiga tot clar a cobrar .pero informaes están gracies al sindicat de comisións
    Obreres ,

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here