LA FALLA “EL COMPROMÍS” D’ALMENARA ES TRASLLADA A LA PLAÇA DEL MERCAT

0
270

Tant els monuments com el casal, estaran les pròximes celebracions en la nova ubicació

ALMENARA, 19 DE GENER DE 2020

La Falla El Compromís d’Almenara traslladarà, tant els monuments com el casal, a la Plaça del Mercat d’Almenara per a les pròximes celebracions del mes de març. D’aquesta manera abandonarà la històrica ubicació del carrer Lope de Vega on s’han plantat les falles fins ara i s’ha situat el casal faller. Segons ha comentat el seu president, Héctor Martínez Piña, la necessitat del canvi d’ubicació es va proposar perquè havíem de canviar i deixar el casal habitual en l’emplaçament històric.

D’aquesta manera, el nou casal faller estarà en un local annex al Mercat Municipal, que serà més ampli que l’actual i que cobrirà totes les necessitats de la comissió fallera. A més en estar en la zona de la Plaça del Mercat, els monuments també es traslladaran a aquesta, la qual cosa afavorirà també la visibilitat dels mateixos, ja que passaran a situar-se en una de les zones de major afluència de veïns en la localitat. Igualment la zona de la Plaça del Mercat també serà un bon punt per a la celebració de les activitats a l’aire lliure. De fet el nou casal s’estrenarà el dia de l’exaltació de les falleres majors.

EXALTACIÓ FALLERES MAJORS

D’altra banda, el diumenge 2 de febrer al matí serà l’acte d’exaltació de les falleres majors de “El Compromís” per a aquest exercici 2020, Lorena Cortina i Navarro i Carla Ibáñez i Cortina (fallera major infantil) que són mare i filla. El president infantil serà Pablo Bueso i Martín, mentre que segueix un any més al capdavant de la comissió, Héctor Martínez Piña. Cal assenyalar que Lorena, Carla i Pablo rellevaran respectivament a Paula Aguilar Rebollar, Emma Bueso i a Ian Egea Rodríguez.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here