LA MÀGIA D’HARRY POTTER ARRIBARÀ AL CASAL JOVE D’ALMENARA

0
176

El divendres 31 a la vesprada s’ha programat una activitat juvenil basada en les seues aventures

ALMENARA, 9 DE GENER DE 2020

El divendres 31 de gener a partir de les 17.30 hores i fins a les 20.30 hores el Casal Jove d’Almenara es convertirà en el Col·legi Hogwarts per a albergar una gran vesprada de jocs i activitats basada en Harry Potter i els personatges de J.K. Rowling. Disfresses, pocions màgiques, concursos, proves, així com un gran quiz final protagonitzaran una màgica vesprada per als joves a partir d’onze anys. La regidora de Joventut, Paula Aguilar, ha destacat que “amb aquesta activitat i altres successives que de manera puntual anirem realitzant progressivament, volem realitzar ofertes que complementen els habituals tallers i jocs que oferim en el Casal habitualment”. Per a l’ocasió es decorarà el Casal Jove i es recrearan les principals estades com el cas del Gran Menjador Màgic. L’activitat serà per equips, amb un màxim de 60 assistents.

La primera tasca per a l’activitat serà la formació dels equips que es distribuiran atenent a les quatre cases de Hogwarts, amb el que tal qual succeeix en els llibres i les pel·lícules, el barret seleccionador, s’ocuparà de la distribució dels equips. A partir d’ací arribarà la primera de les proves. La primera serà la d’elaboració de pocions i encanteris per a beure, a la qual seguirà el berenar inaugural.

La segona de les proves consistirà en un torneig màgic amb els reptes pertinents. La tercera serà la de les disfresses, mentre que després arribarà un joc de preguntes i respostes sobre el coneixement de la saga d’Harry Potter. Els jutges, que recreen el claustre de Hogwarts, valoraran les proves per a determinar quina casa serà la vencedora.

Tots els interessats i interessades en l’activitat haurà d’acudir el divendres 31 de gener poc abans de les 17.30 a les instal·lacions del Casal Jove. Es podrà trobar més informació de l’activitat pròximament en el propi Casal Jove i en xarxes socials de l’Ajuntament d’Almenara.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here