LA PLAÇA MAJOR DE FAURA ESTRENA NOVA IMATGE

0
301

Un espai més accessible i ampli amb nova il•luminació i mobiliari

L’Ajuntament de Faura ha finalitzat les obres de reurbanització, embelliment i millora de la plaça Major. Les obres s’han dut a terme amb una subvenció de la Diputació de València per a Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de 30.000 € que ha estat complementada amb fons municipals.

La nova plaça Major és més accessible, confortable, càlida, àmplia i diàfana, convertint-se en un espai versàtil, flexible i apte per a diferents usos. A més, s’ha buscat la cohesió amb l’espai, quedant més integrada i homogènia amb els edificis emblemàtics que l’envolten.

Juntament amb la substitució de l’enllumenat públic, amb el canvi dels fanals, s’han instal•lat uns projectors que posen en valor els edificis històric-patrimonials al quedar il•luminades les seues façanes així com la palmera que es troba al centre de la plaça.

Les obres també han servit per a renovar per complet el mobiliari urbà. El disseny i material escollit contribueixen a l’embelliment de la plaça, ja que els nous bancs són a més jardineres, posant molta cura en la selecció de les espècies que s’han plantat, buscant un manteniment mínim, una decoració ornamental i amb la renovació de les espècies de temporada convertint-lo en un jardí viu.

13 de novembre de 2020

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here