LA REGIDORIA D’ESPORTS D’ALMENARA ORGANITZA UN CONCURS DE DIBUIX ESCOLAR PER ALS CARTELLS ANUNCIADORS DE LES TRES VOLTES A PEU DE 2021

0
279

En el facebook Regidoria d’Esports d’Almenara, Elías Fernández de Quero oferirà consells setmanalment als xiquets i xiquetes. Els treballs es podran entregar en el Molí quan la situació torne a la normalitat

ALMENARA, 31 DE MARÇ DE 2020

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara ha llançat un concurs amb l’objectiu que els escolars de la localitat dissenyen els cartells anunciadors de les tres carreres a peu que es realitzaran l’any vinent 2021 en la localitat i que hauran de pintar i dissenyar aquests dies. Els dibuixos es podran entregar en el Molí d’Arròs de la localitat una vegada torne a estar obert i es restablisca la normalitat. El premi serà un curs complet de les activitats esportives que se celebren en la localitat.

Així doncs, els xiquets i xiquetes d’infantil, seran els encarregats de dibuixar el cartell de la Sant Silvestre, els de 1r, 2n i 3r de primària faran el de la Volta a Peu de la Platja Casablanca i els de 4t,5é i 6é els de la Volta a Peu a la Vila d’Almenara.

Per a donar idees, iniciatives i aprendre a dibuixar, cada setmana en el facebook de la Regidoria d’Esports d’Almenara, es penjarà un vídeo amb propostes i tècniques a càrrec d’Elías Fernández de Quero que col·labora en la iniciativa. Allí es podran anar penjant dibuixos, preguntes, comentaris o iniciatives.

MATERIALS PER A LA PROTECCIÓ

D’altra banda, a més de les donacions i aportacions voluntàries rebudes en els últims dies, assenyalar que la Diputació de Castelló ha remés un enviament de materials necessaris aquests dies com a guants, elements desinfectants i altres protectors. S’espera un enviament de màscares a la fi de setmana.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here