LA SEGONA EDICIÓ DE “LA MÀGIA DEL NADAL” RECREARÀ LA CASA DEL PARE NOEL D’ALMENARA

0
160

Recull realitzarà el passatge nadalenc diumenge que ve i dilluns de 6 a 8 de la vesprada en l’antic ambulatori

ALMENARA, 17 DE DESEMBRE DE 2019

L’antic ambulatori d’Almenara acollirà diumenge que ve i dilluns a la vesprada la segona edició de “la Màgia del Nadal” realitzada per l’Associació Cultural Recull amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara. Es tracta de la realització d’un passatge nadalenc per als xiquets i xiquetes (i no tant) que hauran de passar fins a arribar fins al Pare Noel per a entregar les seues cartes. L’antic ambulatori estarà obert de 6 a 8 de la vesprada tots dos dies.

Després de l’èxit del passatge nadalenc del passat any, en el qual els protagonistes eren els Reis Mags i la seua fàbrica de joguets, perquè es va realitzar ja passada la Nit de Nadal, enguany Recull ha volgut anticipar el passatge a abans del Nadal per a centrar-lo en la figura de Pare Noel. Així s’entrarà en l’antic ambulatori pels jardins, que es decoraran per a l’ocasió, per a arribar a la Casa de Pare Noel que estarà ja dins de l’ambulatori. Així xicotets i majors  desfilaran per les diverses habitacions de l’habitatge coneixent als protagonistes com elfs, follets, fades així com també descobrir les parts més secretes de la casa. Al final esperarà als seus convidats el Pare Noel que recollirà les cartes que li porten i escoltarà als més xicotets. Allí, serà el moment de les fotografies, ja que podrà recollir-se la instantània en un fotomató.

Els components de Recull a més estan durant aquestes jornades decorant i preparant l’antic ambulatori amb una decoració acolorida i nadalenca, així com també equipant-lo per a la realització d’efectes especials tant de llum com de so.  L’accés al passatge serà gratuït, encara que sí que s’abonarà el cost de les fotografies.

Des de Recull es vol convidar a tots els xiquets i xiquetes de la localitat a acostar-se a conéixer la segona edició de “la Màgia del Nadal” i al mateix temps agrair tant a l’ajuntament, així com a totes les persones, entitats i comerços que estan col·laborant amb l’esdeveniment.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here