L’AJUNTAMENT D’ALMENARA CONVOCA LA XLIII EDICIÓ CULTURAL AMB ELS PREMIS JOAN FUSTER DE NARRATIVA I PRÒXITA DE POESIA

0
122

Els premis Joan Fuster de Narrativa i Pròixita de Poesia estan dotats amb 400 euros cadascun

Almenara, març de 2021

L’Ajuntament d’Almenara ja ha convocat la XLIII edició dels certàmens literaris promoguts pel consistori, que són el de narrativa Joan Fuster i el de poesia Pròixita, amb l’objectiu de potenciar la creació de textos tant en el format de prosa com en vers, divulgant les lletres i la cultura. Per a cadascun dels concursos l’Ajuntament d’Almenara entregarà un únic premi de 400 euros.

Pel que respecta al XLIII Concurs de Narrativa Joan Fuster en les bases es destaca que poden presentar-se tots aquelles persones que ho desitgen amb els seus treballs narratius i plena llibertat temàtica. Aquests hauran de tindre un mínim de 20 pàgines a una cara amb lletra Arial 12. Quant al XLIII Concurs de Poesia Pròixita, també podran participar totes les persones que ho desitgen presentant versos de temàtica i estructura lliure amb un màxim de 70 versos en Arial 12 i doble interlineat. Per als dos concursos les obres han de ser originals i no han de tindre premis d’altres certàmens literaris. Els treballs podran ser en valencià o en castellà.

Tant en narrativa com en poesia, els treballs hauran de presentar-se sota un pseudònim o lema, quedant el títol i la identitat de l’autor o autora per a un sobre tancat que també s’entregarà. Les persones participants hauran de presentar les seues obres abans del 31 de maig de 2021 a les 15 hores de manera presencial, per correu o a través de la seu electrònica. El 10 de setembre es reunirà el jurat i el 29 d’octubre està prevista el lliurament dels premis a la Biblioteca Pública Municipal Joan Fuster. Totes les persones interessades a participar podran informar-se de totes les bases i detalls dels concursos en el departament de Cultura del consistori així com en les xarxes socials municipals.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here