L’AJUNTAMENT D’ALMENARA ESTABLEIX LES NORMES D’ACCÉS Al CEMENTERI MUNICIPAL AMB MOTIU DE TOTS SANTS

0
284

Hi haurà control d’aforament, circuit d’entrada i eixida, així com presa de temperatura a la porta d’accés

ALMENARA, 19 D’OCTUBRE DE 2020

Amb motiu de la pandèmia per la Covid-19, l’Ajuntament d’Almenara ha establit una sèrie de normatives sanitàries que hauran de complir-se en el Cementeri Municipal per a acudir en Tots Sants amb una major seguretat tal com ha explicat l’alcaldessa Estíbaliz Pérez. Destacar que l’aforament estarà limitat i que hi haurà un horari especial del 24 d’octubre a l’1 de novembre que serà de 9 a 19 hores.

Quant a l’accés, haurà de realitzar-se per la porta principal, i ja dins del recinte hi haurà carrils d’entrada i eixida del mateix que hauran de respectar-se pel bé de tots i totes. També haurà de respectar-se la distància social dins de les instal·lacions.

A més a la porta d’accés es prendrà la temperatura a totes les persones que desitgen entrar en el recinte. Allí també hi haurà un punt d’hidrogel perquè  la gent que accedisca puga desinfectar-se les mans a l’entrada. Al mateix temps s’entregaran guants a totes les persones que hagen d’usar les escales o els necessiten. També recordar que no es podrà fumar dins de les instal·lacions del cementeri municipal i que dins continuarà sent obligatori l’ús de la màscara.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here