L’AJUNTAMENT D’ALMENARA PREVEU DESTINAR 567.000 EUROS A INVERSIONS EN 2020

0
98

La prioritat serà la millora dels espais públics del municipi

ALMENARA, 28 DE DESEMBRE DE 2020

Els pressupostos municipals de 2020 de l’Ajuntament d’Almenara recentment aprovats en sessió plenària preveuen destinar 567.200 euros al capítol d’inversions reals, un 75% més que en l’exercici anterior. L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “ens trobem davant un augment significatiu gràcies a la nostra política de reducció de deute, així com un augment de les aportacions de la Generalitat Valenciana i Diputació de Castelló, així com l’ingrés pendent d’una part de l’IBI de l’AP7 que es deu al consistori” tot això “congelant els impostos i taxes  municipals d’Almenara”.

La prioritat, segons ha explicat l’alcaldessa, serà “invertir per continuar millorant els espais i edificis públics del municipi, modernitzant-los o adaptant-los als temps i necessitats actuals per a aconseguir una localitat del segle XXI”. Així destaca continuar apostant per les millores en el Mercat Municipal, per a potenciar aquest gran centre comercial local. També s’apostarà per unes millores en l’àmbit de les instal·lacions esportives com el poliesportiu o el camp de la Corona.

La remodelació de la Plaça Ausiàs March també serà un dels objectius per a 2020, així com fomentar l’accessibilitat en les voreres, en aquest cas en el nucli marítim. Allí, a la platja Casablanca, també s’instal·larà un nou pipi-ca. No faltaran les millores als parcs infantils i jardins locals, que continuaran dins del pla iniciat fa uns anys.

Una altra aposta serà la recuperació del patrimoni local, així com les millores en el Paratge dels Estanys, tant en el Centre d’Interpretació de la Línia XYZ, com en l’exterior amb més senyalització i nou mobiliari urbà.

Finalment destacar en l’àmbit mediambiental que seguint les normatives europees s’incorporarà un nou contenidor, el marró, que recollirà les restes orgàniques. Una última anotació serà el de la tecnologia i la seguretat, ja que s’apostarà per l’adquisició d’un dron per a la Policia Local.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here