L’ASSOCIACIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA D’ALMENARA CELEBRA ELS CONCERTS NADALENCS

0
148

El divendres serà el torn de l’Escola de Música Si-Fa-Sol i el dissabte de la Banda Simfònica i de la coral CantdeCor

ALMENARA, 18 DE DESEMBRE DE 2019

L’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara celebra aquest cap de setmana els seus actes nadalencs. En aquesta ocasió, a causa del creixement de l’entitat, s’ha decidit separar les activitats que es realitzaven en una única jornada en dos dies, en concret el divendres 20 i el dissabte 21, tal com ha explicat el president, Andrés Comas.

Així, la jornada del divendres 20 quedaria reservada per a l’Escola de Música Si-Fa-Sol, en la qual actuaran totes les especialitats, jardí musical, cor de l’escola i banda juvenil. La cita serà en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire, a partir de les 18 hores.

Per a la jornada del dissabte quedarà per al concert de la Banda Simfònica que per primera vegada per Nadal estarà acompanyada per CantdeCor, el cor de la societat musical creat aquest mateix any. Quant al programa, destacar que s’interpretarà “Kaiserwalzer” (Vals de l’Emperador), “A la vora del Danubi Blau”,  el “Vals de les Flors” del Trencanous i “A Christmas Festival”. També tindrà un lloc destacat en el concert la interpretació de “Un  Camí Màgic”, composada per Enrique Cárcel, membre de l’associació. En “Un Camí Màgic” es descriu el camí dels Reis Mags fins a Betlem. La peça va ser estrenada diumenge passat per la Banda Municipal de València.  Finalment destacar que s’interpretarà “Somiem tots junts”  de manera conjunta amb CantdeCor i el Cor de l’Escola de Música. A més CantdeCor interpretarà també “Santa Nit”, “Nadala Marinera” i “Per Nadal”.  La cita serà en la Sala d’actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire a les 19.30 hores.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here