MÉS DE 200 PERSONES PARTICIPEN EN LA SANT SILVESTRE SOSTENIBLE D’ALMENARA

0
235

Els gots i tovallons de la “xocolatà” posterior han sigut biodegradables

ALMENARA, 29 DE DESEMBRE DE 2019

Més de 200 persones han participat aquesta vesprada en la Sant Silvestre d’Almenara, que enguany presentava diverses novetats. Per primera vegada la prova ha sigut sostenible, amb l’objectiu de conscienciar sobre l’ús del plàstic, amb el que els gots i tovallons de la posterior “xocolatà” han sigut biodegradables. A més s’ha canviat el recorregut, encara que no el punt d’eixida i meta que ha continuat en la Plaça de la Font. En aquest cas, en lloc d’anar pel nucli antic d’Almenara, s’ha desenvolupat la prova entre els carrers Major i l’Avinguda País Valencià.

Pel que respecta a la prova en si, destacar la participació de més de 200 persones per a realitzar els 2,3 km del recorregut.  El primer atleta a travessar la línia de meta ha sigut*Hakim, mentre que la primera atleta ha sigut Alba Cebrián. En segona posició han creuat Jorge Espinosa i Blanca Molés, i en tercer lloc, Sergi Moreno i Paula Fabregat.

Quant al colorit de les disfresses, en individual, el jurat ha considerat que la millor disfressa ha sigut el de “Campanilla”, el segon el de repartidor d’Amazon i el tercer el de raïm. Pel que respecta als grups, la primera posició ha sigut per al Portal de Betlem, la segona per als Minions i la tercera per als arbres de Nadal.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here