MÉS DE 80 XIQUETS I XIQUETES PARTICIPEN EN L’ESCOLA DE NADAL D’ALMENARA

0
209

El 3 de gener hi haurà un Mercat ambulant Solidari obert a tots els veïns a benefici d’Afaniad

ALMENARA, 23 DE DESEMBRE DE 2019

Més de 80 xiquets i xiquetes participen des de hui i fins al pròxim 3 de gener en una nova edició de l’Escola de Nadal que se celebra en el CEIP Juan Carlos I. En aquest primer dia la música  ha sigut la gran protagonista, ja que la Colla Garramatxa de tabal i dolçaina ha amenitzat la primera jornada. Enguany hi haurà dues temàtiques, el “Viatge al Pol Nord” que serà durant aquesta setmana i el “Viatge a l’Orient” que es tractarà durant la pròxima. Així al llarg de les jornades hi haurà tallers de cuina, activitats esportives, gimcanes, manualitats, audiovisuals i contacontes, tot adaptat tant a les etapes d’infantil, com de primària.

MERCAT AMBULANT SOLIDARI

L’Escola de Nadal acabarà el divendres 3 de gener, dia en què hi haurà durant tot el matí (a partir de les 10.30) un mercat ambulant solidari, la recaptació del qual es destinarà a Afaniad de la Vall d’Uixó amb els productes que realitzen en els seus centres, així com els tradicionals calendaris de l’associació. Per eixe motiu, aquesta jornada serà de portes obertes perquè puguen accedir totes les persones que ho desitgen.

La regidora de Joventut, Paula Aguilar, ha destacat la participació en aquesta nova edició de l’Escola de Nadal, que compagina l’oci amb l’educació, i que suposa una oferta per als més xicotets i xicotetes de la casa en aquesta època nadalenca, que busca conciliar la vida familiar i laboral.

Destacar que l’Escola de Nadal és gestionada de manera directa per l’Ajuntament d’Almenara a través del Casal Jove i amb el personal contractat mitjançant la pertinent borsa d’ocupació creada per a aquesta mena d’activitats i similars.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here