Tertúlia EL CORNER «JUAN POLIÑÁ, HISTÒRIA VIVA DEL FUTBOL A FAURA I LES VALLS»

0
755

Una jornada més, la tertúlia El Corner, està amb vostés per a oferir-los un altre programa dins del confinament, ja 44 dies, i tot el que ens envolta d’esports, paralitzat.

Hui hem volgut homenatjar a Juan Poliñá, jugador, entrenador i apassionat del futbol. Va viure uns importes moments en l’època daurada de la Unió Esportiva Les Valls. Equip on els jugadors havien de ser veïns dels pobles de les Valls. Dels cinc pobles van eixir importants jugadors, alguns, arribant a jugar en primera divisió.

A continuació, poden veure la tertúlia de hui amb fotografies d’aquells moments i, també, la tertúlia realitzada al juliol de 2018, on Juan Poliñá va estar acompanyat per jugadors d’aquell memorable equip.

En el vídeo de la tertúlia apareixen fotografies, de les quals fem quatre preguntes als aficionats. Tres preguntes sobre Juan Poliñá, (1-En quins anys va jugar a futbol?. 2-A quin equip va entrenar, juvenils o amateurs? 3-En quina temporada l’U.S. Les Valls va pujar a primera?) i la quarta, quin jugador del València, C.F. apareix amb Paco i Juan Domingo, en el camp Municipal de Faura.

Per a escoltar en el mòbil, tocar on diu: Reproducir en navegador o bé descarregar-se l’aplicació de ivoox.

Tertúlia juliol 2018

PROGRAMA EL CORNER

Telegram

 

https://t.me/radiovalldesego

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here