Tertúlia Esportiva «EL CORNER» – Sorpresa! Ramiro deixa l’Atlètic Quart

1
840

La tertúlia d’aquesta jornada, a més dels descansos de les dones del Quart i juvenils de Faura i les dues derrotes patides per l’Almenara 3-2 a Manises i la del Quart en Moncofar per 2-0, la resta no ha tingut desaprofitament.

Els rumors es confirmen amb l’assistència, a la tertúlia, de Ramiro jugador i capità de l’Atlètic Quart, confirmant que va comunicar al president i entrenador del Quart, el seu desig de no tornar a jugar més en l’equip durant la present campanya. Només es dedicarà a entrenar a nivell personal.

Una altra notícia confirmada, la volta a la segona regional del CF Faura, per a la pròxima temporada. Dijous que ve inicien els motors a calfar, amb l’assistència al Municipal de Faura, de futurs jugadors que formaran la plantilla, pot ser que Ramiro també, i de l’entrenador.

En definitiva, molt interessant i calenteta la tertúlia.

 

1 Comentari:

  1. Si que sabem el que costa pujar a 1a, el gaudir-ho no tant… Per això i per més motius acabem en casa un any sense jugar. Per sort la il•lusió per practicar el que més ens agrada no la perdem i si hem de tornar a caure ho farem.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí