Vicent Boria, veí de Faura, fa un any que ens va deixar

2
766

El passat dia 3 de novembre de 2020, en plena pandèmia pel coronavirus, Vicent Boria ens va deixar definitivament als 80 anys. Per aquelles dates, prohibit estava realitzar funerals, ni familiars podien assistir. Doncs bé, ahir dissabte, dia 6 de novembre de 2021, se li va fer la seua missa funeral amb tota la seua família acompanyant-ho.

Vicent Boria, va nàixer a Benavites i, als seus 27 anys, es va casar amb Tere Llanes Garcés, des de llavors, sempre vivint a Faura, 53 anys. El matrimoni va arribar a tindre tres fills, dels quals va gaudir de cinc nets. La seua vida laboral la va passar com a xofer entre camions i autobusos, recorrent, amb els seus passatgers, els països de França i Anglaterra. Res més jubilar-se es va dedicar a la seua família, especialment, cuidar de la seua esposa i de la seua major alegria, estar amb els seus nets.

Recorde amb nostàlgia les tertúlies que tenia amb ell, sempre una cosa nova aprenia d’ell. En una ocasió, amb un concert d’acordió em va delectar. Segur que on estiga, el seu acordió farà sonar.

Vicent, encara conserve el ram d’arròs Bomba que em vas donar.

Una forta abraçada, descansa en pau.

 

2 Comentaris

  1. Gracies per el vídeo de Viçent que gran persona ell en va fer el mapa cuan vaig casar per arribar a VICTOR HUGO a PARIS y no en vaig pedre ni un pam…
    Descansa en pau….

  2. Muy sentido y agradecido por la noticia del aniversario de la defunción de Vicente Boria, hijo de Benavites y vecino de Faura, demostrando Enrisque tu sensibilidad y buen hacesr. Desscanse en paz nuestro amigo Vicente.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here